02 4210 832
office@iktsolutions.bg
ул. Гюешево 83, София
IKT Solutions
Екип За нас Контакти

За нас

Предмет на дейност

Дейностите извършвани от ИКТ Солюшънс ООД могат да се разглеждат условно в три направления - ИКТ SMB включващо проектиране, доставка и изграждане на комуникационни системи за малкия и среден бизнес и ИКТ Enterprise насочено към предоставянето на решения за големия бизнес. Трето направление в дейностите на компанията е предоставянето на абонаментно или на повикване обслужване от високо квалифицирани специалисти при диференцирани цени в зависимост от сложността на обслужваните системи.

ИКТ Солюшънс ООД проектира, доставя и изгражда системи на водещи производители като Cisco Systems, Microsoft, IBM/Lenovo и TrendMicro.
Сред предлаганите решения са:

Визия

ИКТ Солюшън вижда себе си като интегратор с висок технически и кадрови потенциал, способен да реши дори и най-сложните предизвикателства.

Стремеж на фирмата е привличането и задържането на персонал от висококвалифицирани специалисти, с цел предоставяне на висококачествени продукти и услуги на нашите клиенти.

Непрестанното обучение на персонала, инвестицията в техника и технологии са ключът към предоставянето на нашите клиенти на оптимални, високотехнологични и надеждни решения на техните проблеми.

ИКТ Солюшънс предлага цялостни решения, където водещи са добрата консултация, проект, качествени и надеждни материали и техника, съобразени изцяло с изискванията на клиента.

История

ИКТ Солюшънс ООД е създадена в началото на 2007 година. Създателите на компанията са с дългогодишен опит във водещи фирми на българския IT пазар и с богат опит в работата с малки и големи фирми и с държавна администрация.

ИКТ Солюшънс ООД е създадена с цел да запълни нишата на непрестанно нарастващата нужда от гъвкави и високотехнологични компании с високо кадрови и технически потенциал.

Основна Цел на компанията е предоставяне на клиента/пазара на висококачествени и ефективни цялостни решения базирани на богатия опит на персонала и влагането на висококачествени компоненти, устройства и услуги на водещи световни производители.

Още със създаването на компанията към нея са привлечени водещи търговски и технически специалисти в областта на ИТ. Персоналът на фирмата e с богат опит в консултирането и реализацията на комуникационни проекти за малкия, среден и голям бизнес. За кратко време компанията печели доверието на водещи компании, като Галчев Инжинеринг Груп, Централна Кооперативна Банка, БулгарТабак Трейдинг, Софийска Стокова Борса и Български Имоти.

Сертификати