02 4210 832
office@iktsolutions.bg
ул. Гюешево 83, София
IKT Solutions

Партньори

cisco

Към настоящия момент “ИКТ Солюшънс” ООД е Cisco Premier Certified Partner, като разполага с високо квалифициран персонал в сферата на компютърните мрежи. Cisco е световен лидер в производството на комуникационно оборудване. Предлаганите от Cisco продукти и услуги покриват пълната гама от необходимо оборудване за изграждане на информационни мрежи за малки, средни и големи компании. Това ни дава възможност да проектираме и интегрираме широк спектър от решения за LAN, VPN, Wireless и Voice. Решенията базирани на Cisco са с висока осигуреност от неоторизиран достъп и съчетават в обща система услуги, като пренос на данни, глас и видео, при единно и гъвкаво администриране.

trendmicro

Неизменна част от цялостното комуникационно и информационно решение е и решението за сигурност. Компанията предлага решенията за антивирусна защита и информационна сигурност на TrendMicro. Богатия набор от антивирусни решения обхваща защита за работни станции, файлови сървъри, Exchange сървъри, специализирани устройства за периметрова защита и т.н.

ibm

Партньорството на „ИКТ Солюшънс” ООД с лидера в технологичния свят IBM ни дава възможност да предлагаме сървъри и сториджи с необходимата мощност и капацитет, както разширения и аксесоари за тях. Продуктите с марка IBM са изключително надеждни, въпреки това компанията ни предлага и пълната гама от гаранционни пакети на производителя.

lenovo

„ИКТ Солюшънс” ООД е Lenovo premium business partner и разполага с пълната гама от иновационни решения за сървъри, настолни и преносими компютри на производителя. Ние ще Ви консултираме и заедно с Вас ще изберем решението от което се нуждаете. Компанията предлага и пълната гама от гаранционни пакети на производителя.

microsoft

Като партньор на Microsoft компанията предлага пълната гама от продукти за работни станции и сървъри. „ИКТ Солюшънс” ООД разполага с капацитет да консултира, доставя и интегрира предлаганите продукти.

vmware

Компанията е един от пионерите в технологиите за виртуализация и водеща в световен мащаб. “ИКТ Солюшънс” ООД внедрява всички продукти за виртуализиране и оптимизиране на сървърните ресурси на VMware, както за малък и среден бизнес, така и за корпоративна среда.

solarwinds

Solarwinds е лидер в решенията за наблюдение и контрол на компютърни мрежи и сървъри, като Authorized Reseller, “ИКТ Солюшънс” ООД предлага и интегрира пълното портфолио на компанията.

veeam

“ИКТ Солюшънс” ООД предлага и интегрира решенията на лидера в "BackUp" за виртуална инфраструктура Veeam. Продуктите им са доказали надежността си през годините и в процеса на работа. Veeam работят в тясно сътрудничество с VMware и Microsoft.

rm

“ИКТ Солюшънс” ООД проектира, изгражда и сертифицира структурирани кабелни системи на водещите производители R&M и Panduit. Специалистите на фирмата разполага с богат опит в изграждането на структурирани кабелни системи, автономни системи за електрозахранване, системи за видеонаблюдение и охрана.Изграждането на качествени, сертифицирани системи е от особена важност за правилното функциониране на информационната структура на всяка една организация. Така изградените кабелни системи съществено редуцират цената за поддръжка на цялостната комуникационна структура.